info(at)devaten.com +358505945077

Java osaajia resurssi pulaan

Yritykseni kautta saa kokeneita Intialaisia Java & javascript kehittäjiä, olen jo tuonut kaksi java kehittäjää suomalaisille IT yritykselle.

Homma toimii näin:

Ehdotan esim kahta/kolmea eri kehittäjää tai valitsen sopivan kehittäjän vaatimusten mukaan, nyt saatavilla esim  7 ja 8 vuoden kokemuksen kavereita.

Yritykseni palkkaa kaverin ja haen työluvat sekä työviisumin. Kaveri olisi Suomessa n. kahden kuukauden päästä siitä, kun päätös on tehty. Kokemukseni mukaan, kun haen erityisasiantuntijan työlupaa käsittelyaika on reilu kuukauden ja työviisumi suunnilleen saman verran.

Kaveri tulisi työskentelemään ensin koe jaksolle ja yritykseni laskuttaa hänestä vain 10€ / h. Yritykseni maksaa loput erityisasiantuntijan palkasta. Harjoittelu kausi jatkuisi yhden kuukauden ajan. Koejakso olisi mahdollista lopettaa teidän niin halutessa jos ette ole tyytyväisiä kaveriin. Harjoittelujakson jälkeen kaverin hinta olisi 50€/h.

Ottakaa yhteyttä niin voin lähettää nyt saatavilla olevien java / javascript osaajien CV:t.  myös angular, node.js sekä react osaamista tarpeen mukaan.


Mikko Larkela

Mikko Larkela