info(at)devaten.com +358505945077

Uusia työntekijöitä

September 10, 2017
No Comments

Devaten on palkannut kaksi ensimmäistä työntekijää, tämä on iso riski yritykselle mutta myös iso mahdollisuus. Uudet työntekijäni ovat minulle tuttuja vuosien takaa, teimme yhdessä isolle finanssialan yritykselle uutta järjestelmää. Nyt koittaakin uudet haasteet, kun emme enää ole ison talon suojissa vaan lähdemme ponnistamaan kohti uusia haasteita.

Uudet työntekijät mahdollistavat nyt sen että Devaten alkaa tarjoamaan fixed price projekteja, jossa me kannamme riskin onnistumisesta yhdessä asiakkaan kanssa.  Projekti voidaan pilkkoa osiin ja määritellään jokaiselle osalle hinta. Isona lisä resurssi apuna toimii myös tarvittaessa partneri yritys Trio inc joka mahdollistaa myös isompien projektien läpi viennin.

Tarjoan myös uusia työntekijöitä alihankinta apuna, he ovat todellakin osaavia Senior Java kehittäjiä ja uskallan huoletta tarjota heitä, tiedän että tilaaja tulee olemaan tyytyväinen.

Terveisin Mikko Larkela

Mikko Larkela

Mikko Larkela